Details

Datum Tijd Reeks Seizoen
12 aug 2018 15:00 Beker van Vlaanderen 2018-2019

Samenvatting

Onze dames trokken zonder voor de tweede wedstrijd in de voorronde van de beker naar Wytewa B.
Avanti nam een verschroeiende start en in geen tijd was de 10 punten voorgift verdwenen. Bij 15-27 na het eerste kwart was de wedstrijd eigenlijk al afgelopen. Een goed tweede kwart zorgde voor een geruststellende 25-50 voorsprong aan de rust.
In de tweede helft werd de wedstrijd verder gecontroleerd en via 35-62 werd het 44-76 bij het eindsignaal.

Tussenstanden : 15-27; 25-50; 35-62; 44-76

Avanti Dames : Geeske Steijns 4; Jienke Struyve 10; Judith Van Craeymeersch 15; Maité Compernolle 10; Felke Steijns 8; Nele Raspoet 4; Hannah Van Craeymeersch 4; Eline Verbeest 19