Details

Datum Tijd Reeks Seizoen
21 jan 2024 17:00 TDM2 2023-2024

Samenvatting

Vandaag, één van de moeilijkste verplaatsingen naar het verre Tongeren. Niks voor niks staan de Ambiorixboys tweede in de rangschikking. Dus onze Knights waren zich bewust van het belang van de wedstrijd en er werd deze week superhard getraind.

Van bij het begin van de wedstrijd wisten we onmiddellijk hoe laat het was. Tongeren startte furieus en liep onmiddellijk 5 punten uit. En het mag gezegd worden als je aan de rust 50 punten kunt scoren tegen Avanti ben je zeker niet slecht bezig. Ook Jules zat in foutenlast en gelukkig hadden we Arno en Joren die aanvallend sterk voor de dag kwamen. Denkwerk dus voor onze coach om het tij te doen keren na de rust (50-41).

Was het nu een gok of pure kennis van zaken van hem maar hij schakelde over naar een 3-2 zone en we zagen dat Tongeren het hierdoor moeilijk kreeg. Meer zelfs nog, in het 4e quarter schakelden we een versnelling hoger en zagen we dat Tongeren er aan was voor de moeite. 2 driepunters van Kjell en sterke aanvallende rebounds van Dries schonken ons de overwinning. Eindstand : 78-87.

Niet alle spelers van onze Knights zaten echt in de wedstrijd maar dat mag zeker de verdienste van de tegenstander zijn.
Op naar volgende week met opnieuw een uitwedstrijd tegen Aarschot en uitkijkend naar onze 15e overwinning op rij.