Datum Tijd Reeks Seizoen
24 mrt 2024 11:00 3e Provinciale Heren A 2023-2024

Samenvatting

Een topper in derde provinciale. Oostkamp – Avanti nummers 1 en 3 tegen elkaar.  Avanti met 2 U16 spelers , 7 U18ers en 1 U21er.
We starten met veel energie, goeie teamplay. Defensief doen we het uitstekend. Offensief hebben we nog niet genoeg guts. 13-11 na 10 minuten.

Tweede kwart zien we de inzet van de u16ers. Ze zorgen voor een goeie boost tegen het oudere en lichamelijk sterkere Oostkamp. Dit geeft ons een plus aan de rust 25-26.

De tweede helft starten we op hetzelfde elan en ondanks de vele missers nemen we een voorsprong van 3 punten. 34-37.

In het laatste kwart gaat Oostkamp over naar een agressieve zone. We spelen goed de bal rond en onze shotjes vallen goed. Tot plots het aanvallend stokt (verstaanbaar na al die minuten vandaag en hun tweede wedstrijd in de benen). We hebben enkele balverliezen die we cash betalen. Toch slagen we er in om het tot de laatste seconde de kans om de wedstrijd winnen. Jammergenoeg valt het niet en is de uitslag 50-46.
Begrip voor jullie ontgoocheling, maar kijk zeker heel trots terug op deze wedstrijd!

Sterke prestatie van Jarne, Viggo, Warre A, Warre M, Toine, Tristan, Jean-Yves, Senne en mijn hoed af voor Maud en Aras die het niveau snel en perfect opgenomen hebben!