Details

Datum Tijd Reeks Seizoen
6 nov 2023 14:10 2e Provinciale Heren A 2023-2024

Samenvatting

Wedstrijd tegen een jong en gedreven Wielsbeke. Na een moeizaam begin kunnen we toch vlug een kleine kloof uitbouwen. We waren deze keer meer ervaren dan onze tegenstander en vooral onder doel. Meer inside passing en fast breaks zorgde er voor dat we nog een grotere voorsprong kunnen uitbouwen voor de rust : 57-31
Blijven spelen als team zowel offensief als defensief en de nodige focus houden en vooral respect tonen voor de tegenstander was de opdracht 2de helft. Met 7 spelers in de dubbele cijfers qua score zijn we daar wel in geslaagd. Met 5 op 6 spelen we volgende week de topper in Oedelem die momenteel ook met 4 op 5 staat. Blijven hard werken op training is de boodschap.