Details

Datum Tijd Seizoen
14 sep 2019 18:30 2019-2020

Samenvatting

Onze tweede verplaatsing op rij met in gedachten de moeilijke winst op hun terrein verleden jaar tijdens onze bekercampagne.

Avanti nam een vlotte start onder leiding van de beresterke Dries onder de borden. Zelfs een time-out bij de thuisploeg leverde geen resultaat op voor hen. Ook Niels en Wim begonnen vlot te scoren wat resulteerde in een stand van 6-23 na het eerste quarter, mede dankzij enkele rake driepunters van Sam.

Het tweede quarter bewezen ‘onze Knights’, o.l.v. Beast dat wij ook nog kunnen verdedigen ondanks onze aanvallende overmacht op het veld. Zwevegem verloor hierdoor soms hun koelbloedigheid wat resulteerde in enkele technische fouten voor hen. Uiteindelijk bouwden wij vlot een voorsprong uit van 22 punten aan de rust. Ruststand 24-46.

Na de rust gingen wij verder op ons elan door en ‘onze Christophe’ werd zowat onze aanvallende scoringsmachine. Het enige minpunt die we kunnen vermelden is dat we ondanks ons goede spel, veel balverliezen opstapelden. Ook onze ‘tijdelijke’ interim coach Johan gunde iedereen de nodige spelminuten en zo bereikten wij het 3e quarter met 42-77 voorsprong.

Het 4e quarter was van spelen en laten spelen en als kers op de taart vierden wij het heroptreden van ‘onze oude krijger Jens’ met zowaar een aanvallende rebound en een bonusvrijworp in de laatste minuut van de westrijd. Eindstand 65-97.

Op naar de volgende wedstrijd. Komende zaterdag op het veld van Sijsele om 20h30. Een steengoede ploeg met jeugdig talent. Dus wees erbij want het belooft alvast een spektakelstuk te worden. Rood is de dresscode. Let’s go Avanti.