Details

Datum Tijd Seizoen
10 feb 2019 17:00 2018-2019

Samenvatting

Zondagnamiddagen en spelen in Roeselare, ze zouden het moeten verbieden … Onze dames geraakten aanvallend niet in gang (9-2 na 5) en als je dan ook verdedigend geen vuist maakt dan loop je achter de feiten aan (18-9 na 10). We kwamen eventjes terug (22-18 na 15) maar Roeselare kon opnieuw uitlopen. 34-24 rust.

Na de rust bleven beide ploegen moeilijk het doel vinden (38-26 na 25) totdat we aanvallend nog eens onze tanden toonden en terugkwamen tot op 5 punten. 45-40 na 30. Jammer genoeg bleven we monddood in het vierde kwart 50-42 na 35 en in de laatste 5 minuten konden we slechts 1 vrijworp scoren eindstand 60-43.

Volgende week geven we er weer een lap op !

Avanti Dames : Geeske Steijns 8;  Thea Debbaut 9;  Jienke Struyve 2; Judith Van Craeymeersch 8; Maité Compernolle ; Felke Steijns 1; Nele Raspoet ; Phyline Van de Bruane 6; Eline Verbeest 9

Tussenstanden 18-9; 34-24; 45-40; 60-43
Kwarterstanden 18-9; 16-15; 11-16; 15-3