Details

Datum Tijd Seizoen
23 sep 2017 11:00 2017-2018

Samenvatting

De hele 1e helft ging het op en af, geen enkele ploeg kon het verschil maken en een kloofje slaan. 30-29 was een logisch resultaat bij de rust.

Na de koffie startte Wibac in een zone-defense… Elke jeugdcoach heeft zijn eigen filosofie, maar we vechten zoals altijd goed tegen de zone. We vonden niet meteen een antwoord en Wibac kon uitlopen tot 7 punten. Hun 2 “torens” hielpen de zone dicht houden. Na verloop van tijd konden we met ons eigen spel stap voor stap terugkomen. Uiteindelijk stonden we nog 5 punten in het krijt op het einde van het 3e kwart.

De laatste 10 minuten waren onze minuten. Dankzij onze stevige verdediging konden we erop en erover gaan, zeker na de twee opeenvolgende “and-ones”. Een mooie overwinning, dikke proficiat meisjes! De ploeg die wilde basketten heeft gewonnen: “ball don’t lie” zei iemand ooit…