Details

Datum Tijd Seizoen
14 dec 2019 12:00 2019-2020

Samenvatting

Waregem had vorige week zijn eerste nederlaag geleden en was uit op revanche. Onze dames lieten echter niet zomaar begaan. Eline en Geeske en Nele met 2 vrijworpen zorgden voor de punten maar we konden niet verhinderen dat Waregem met een eerste bom een kleine voorsprong nam (9-6 na 5). Eline, Thea en Nore scoorden ook maar we konden niet verhinderen dat Waregem van ons wegliep (18-12 na 10).

Waregem liep nog verder uit maar Phyline scoorde en bom om ons terug op het goede spoor te zetten en via vrijworpen van Eline (2x) en Geeske (4x) en scores van Thea (2x) en Eline werden de bordjes opnieuw gelijk gehangen (27-27 na 15). Geeske lukte een vrijworp en een score, de goed ingekomen Margo scoorde en gaf 2 assists aan Maité en Thea zodat we met een voorsprong konden gaan rusten (30-37 rust).

Na de rust gingen we op onze elan verder en dankzij vrijworpen van Maité, Thea en Eline (2x) en scores van Thea (2x) en Eline (2x) liepen we nog verder uit (36-50 na 16). Daarna zakten we in elkaar, Geeske scoorde nog 2 vrijworpen maar dankzij het ruwe en agressieve basket van Waregem raakten we niet meer aan doelpogingen zodat de voorsprong bijna volledig weg was. (48-52 na 30).

Na 2 minuten stond Waregem langszij maar via Nele kwamen we weer op voorsprong (52-54 na 33). Eline scoorde een vrijworp en Thea een shotje maar met een bom kwam Waregem opnieuw op voorsprong (59-57 na 35). Waregem scoorde opnieuw en via Judith konden we opnieuw aansluiten (61-59 na 37). Na een nieuwe score van Waregem bracht Thea ons terug op 2 punten maar een bom van Waregem gaf ons de doodsteek. 66-61 eindstand.
Jammer dames maar we hebben opnieuw getoond dat we eigenlijk van niemand bang moeten zijn.

Avanti Dames : Geeske Steijns 12; Thea Debbaut 17; Nore Struyve 2; Jienke Struyve; Judith Van Craeymeersch 2; Maité Compernolle 3; Nele Raspoet 4; Phyline Van De Bruane 3; Eline Verbeest 16; Fien Vandaele 0; Julie De Bel
Waregem: Vanhoutte 12; Claessens 10; Vindevogel 11; Debaveye 2; Delmulle 2; Marcou 9; Bogaert 9; Devoldere; Desplenter 3; Desmet 8

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok