Details

Datum Tijd Seizoen
29 sep 2019 11:00 2019-2020

Samenvatting

Op zondagmorgen naar Brasschaat, we keken er al  naar uit ! Onze dames openden de score via Eline en via vrijworpen van Thea en een score van Judith bleven we in het spoor van Brasschaat (8-6 na 5). Thea en Eline brachten ons langszijn en via een vrijworp van Eline kwamen we zelfs opnieuw op voorsprong. Nele scoorde met een mooi shotje maar toch moesten we Brasschaat voor laten gaan (15-13 na 10).

In het tweede kwart kwamen we op voorsprong via Phyline, Eline en een driepunter van Judith (20-18 na 15). Eline scoorde opnieuw maar toen vielen we aanvallend stil, Brasschaat nam de overhand en tot overmaat van ramp kregen we opnieuw een 3-punter op de rust-buzzer (27-22 na 20).

Na de rust scoorden Eline en Thea direct maar 4 balverliezen later was de kloof meer dan 10 punten (39-26 na 24). Maar toen plaatsen we een 0-11 met gelukte vrijworpen van Eline (2x) Maité (2x) en scores van Eline, Phyline en Fien (39-37 na 28). Eline scoorde nog een vrijworp maar we konden niet langszij komen (41-38 na 30).

In het begin van het vierde kwart bracht Eline ons vanop de vrijworplijn langszij (41-41 na 31) maar we lieten Brasschaat opnieuw uitlopen (54-41 na 35). Opeens schoten onze dames opnieuw op gang. Pheline, Judith en Geeske (2x) scoorden en Geeske en Thea (2x) lukten vanop de vrijworplijn en we stonden er opnieuw bij (54-52 na 38); Brasschaat scoorde en Judith bracht ons met een 3-punter terug op 1 punt. Onze 2 volgende aanvallen draaiden ongelukkigerwijs uit het doel zodat Brasschaat de overwinning vanop de vrijworplijn kon veilig stellen.

Positief waren onze vrijworpen vandaag (85% gelukt) en ook het feit dat we 2 keer een 13-puntenkloof kunnen wegwerken.

Op naar de volgende!

Avanti dames : Steijns Geeske 5; Thea Debbaut 8; Nore Struyve; Jienke Struyve; Judith Van Craeymeersch 10; Maité Compernolle 2; Nele Raspoet 2; Pheline Vande Bruane 7; Eline Verbeest 19; Fien Vandaele 2.

Tussenstanden 15-13; 27-22; 41-38; 59-55