Details

Datum Tijd Seizoen
17 feb 2018 20:00 2017-2018

Samenvatting

Als je de tussenstanden ziet zou je denken dat het een “walk in the park” was in Meetjesland maar de “Green Hornets” lieten zich niet zomaar doen. Meetjesland startte in zone en die schoten we met 2 driepunters en een And-One aan flarden. Ook verdedigend liep het perfect en we liepen 11 punten uit (4-15 na 10).
In het tweede kwart gingen we op ons elan verder en met opnieuw 2 driepunters bleven we ruim op voorsprong. We misten echter teveel vrijworpen om een definitieve kloof te maken want ondertussen had Meetjesland ook de weg naar de korf gevonden (19-30 ruststand).
Na de rust scoorden we opnieuw eerst (19-33 na 21) maar na een buzzerbom via het bord van Meetjesland was het precies alsof we eventjes het Noorden kwijt waren want na nog een tweede driepunter naderde Meetjesland tot op 2 punten (31-33 na 25). Als team zetten we onze schouders terug onder de defense en we lieten Meetjesland nog 2 punten scoren in dat kwart. ook aanvallend liep het weer goed en het derde kwart werd met een vijfde bom en een 12 punten kloof beëindigd (33-45 na 30).
In het vierde kwart lieten we Meetjesland niet meer dichter komen en via mooi samenspel maar met teveel gemiste vrijworpen geraakten we toch nog aan een twintiger.
Proficiat dames !

Avanti Dames : Geeske Steijns 4; Thea Debbaut 17; Rani Steenacker 7; Judith Van Craeymeersch 17; Fien Ost 6; Felke Steijns; Nele Raspoet 5; Hannah Van Craeymeersch; Eline Verbeest 7

Tussenstanden 4-15; 19-30; 33-45; 44-65