Details

Datum Tijd Seizoen
27 okt 2019 12:00 2019-2020

Samenvatting

Op zondagavond naar Mechelen, er zijn leukere dingen om je weekend mee af te sluiten maar omdat het een 6-puntenwedstrijd was, was de vocale steun heel belangrijk. Aanvankelijk leek Mechelen het laken naar zich toe te trekken, scores van Geeske, Thea, Nele en een vrijworp van Fien hielden ons echter in de running (11-7 na 5). Maar toen zetten we via scores van Fien, Thea (3x), Pheline en vrijworpen van Nele (2x) een 0-12 en de kloof was gemaakt (11-19 na 10).

In het tweede kwart ging het iets langzamer, Judith en Geeske scoorden maar we raakten niet verder weg (15-23 na 15). Daarna scoorden Fien en Thea na een mooie postmoves en ondertussen was er eventjes een Jienke-momentje. Eerst gooide ze een 3-punter binnen en daarna scoorde ze een and-1 zodat we ook het tweede kwart winnend afsloten. (24-33 rust)

Na de rust was het aanvankelijk moeilijk. En ondanks vrijworpen van Nele (2x), Thea (2x) kwam Mechelen terug tot op 6 punten (31-37 na 24). Sein voor Judith om 2 driepunters na elkaar binnen te gooien zodat de 10-puntenkloof opnieuw een feit was (31-43 na 25). Via scores van Thea (2x), Maité (2x) en 2 vrijworpen van Jienke werd het derde kwart met een 35-53 voorsprong afgesloten. Het vierde kwart was er voor Mechelen teveel aan. Vrijworpen van Fien, Judith (2x), Geeske (2x), driepunters van Pheline en Judith en scores van Margot (2x), Fien, Judith, Eline en Julie (2x) zorgden ervoor dat onze tweede overwinning op rij een feit was: 49-80.

Proficiat dames en coach voor deze mooie overwinning  !

Avanti Dames : Geeske Steijns 6; Eline Vanfleteren 2; Thea Debbaut 16; Jienke Struyve 8; Judith Van Craeymeersch 15; Maité Compernolle 6; Nele Raspoet 6; Margot Boedt 4; Pheline Van De Bruane 5; Fien Van Daele 8; Julie De Bel 4

Tussenstanden 11-19; 24-33; 35-53; 49-80