Details

Datum Tijd Reeks Seizoen
30 aug 2017 19:20 Oefenwedstrijden 2017-2018

Samenvatting

Oefenwedstrijd van de two die met 4 kernspeelsters dienden aan te treden aangevuld met kadetten. Wedstrijd startte aan een hels tempo. Je merkte duidelijk dta Knesselare al een stapje verder stond. Toch lieten we ons in de eerste helft niet wegspelen. In aanval waren we geduldig maar hadden we wat pech in de afwerking. Verdedigend communiceerden wen niet genoeg waardoor we easy buckets tegen kregen. Werkpunt naar de toekomst! Ruststand 38-29

In de tweede helft zaten we er fysiek wat door. We bleven meelopen op hetzelfde tempo wat ons finaal nekte. Positieve en negatieve punten gezien. Ingesteldheid van alle speelsters was wel enorm goed! Eindstand 84-60