Details

Datum Tijd Seizoen
23 feb 2019 18:30 2018-2019

Samenvatting

Houtem is een van onze directe tegenstanders, winst zou een mooie stap in de richting van definitief behoud betekenen. Aanvankelijk kregen we aanvallend geen grip op de zaak, ofwel speelden we meer dan 24 seconden rond ofwel wilden we overhaast scoren. Als dan ook de verdediging niet op punt staat dan kijk je direct tegen een serieuze kloof aan (van 12-6 na 5 min ging het naar 20-9). Het tweede kwart verliep gelijkopgaand en via 27-18 (na 15) gingen we gaan rusten met een 9 punten achterstand (34-25 na 20).

We kwamen het best uit de kleedkamer en langzaam maar zeker vochten we ons terug in de wedstrijd (40-40 na 28). Jammer genoeg sloeg Houtem terug (44-40 na 30) en liet ons niet meer dichter komen in het vierde kwart (56-51 na 35 en 66-58 eindstand).

Er is nog geen vrouw overboord, nog geen been gebroken maar een overwinning in de komende westrijden zou welkom zijn.

Avanti Dames : Geeske Steijns 6;  Thea Debbaut 17;  Jienke Struyve ; Judith Van Craeymeersch 5; Maité Compernolle 2; Felke Steijns ; Nele Raspoet 1; Phyline Van de Bruane 3; Eline Verbeest 24

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok