Datum Tijd Seizoen
21 okt 2017 18:30 2017-2018

Samenvatting

Tussenstanden : 16-21; 27-39; 41-49; 57-66

Onze dames startten de wedstrijd geconcentreerd en Cara opende de score met een “And1” en Nele, Annelien, Charlotte en 2 bommen van Cara brachten ons op een 12-15 voorsprong na 7 min. Charlotte zette 2 vrijworpen feilloos om, en scoorde nog een drive en Hannah kon met een shotje de stand na 10 min vastleggen (16-21).

Het tweede kwart startte gelijk opgaand; Connie en Nore lukten een shotje en Charlotte en Connie gooiden een bom (23-31 na 15). Defensief werd nog een tandje bij gestoken en een bom van Hannah, een score van nele en Charlotte en een vrijworp van Cara zorgden voor een 27-39 kloof aan de rust.

Het derde kwart verliep wat stroever, Defensief lieten we een paar gaatjes vallen en in aanval vlotte het niet. Met een score van Cara en 2 vrijworpen van Nele werd het 35-43 na 25. De verdediging werd opnieuw aangescherpt en Cara, Nele en Margot zorgden voor de broodnodige scores (41-49 na 3e quarter).

De Oostendse dames bleven aandringen maar gelukkig bleven wij ook scoren via shotjes van Hannah en Charlotte, een vrijworp van Charlotte en de derde bom van Cara (52-57 na 36). In de laatste 4 minuten bleven we kalm, Cara lukte nog 2 shotjes en Charlotte(2x), Annelien, Hannah en Connie scoorden nog vrijworpen zodat de zege niet meer in gevaar kwam.

Proficiat dames met deze verdiende en deugddoende overwinning.

Avanti Dames Two : Nele Raspoet 8; Connie Dierckens 6; Margot Boedt 2; Nore Struyve 2; Annelien Devriese 3; Charlotte Deceuninck 16; Hannah Van Craeymeersch 8; Yente Lampo ; Cara Vanwynsberghe 21