Datum Tijd Seizoen
22 okt 2017 17:00 2017-2018

Samenvatting

Tussenstanden 7-12; 16-29; 30-44; 39-61

Onze dames mochten vandaag naar Evergem waar er “Bommen”-werpers gekweekt worden zonder Eline die moest werken. Alhoewel iedereen voldoende verwittigd was startte Evergem … met een bom. Gelukkig was dit voldoende om iedereen wakker te krijgen en daarna scoorde Evergem in het eerste kwart nog enkel vanop de vrijworplijn. Aanvallend vonden we moeilijk onze draai maar shotjes van Fien Vandaele, Geeske (2x), Judith (2x) en Fien Ost zorgden voor ene 7-12 voorsprong na 10 minuten.

In het tweede kwart hielden we Evergem in bedwang en Rani met 2 scores, een bom en een vrijworp toonde het goede voorbeeld waardoor we met 12-29 konden gaan rusten ware het niet dat we in verdediging 2 steken lieten vallen en de ruststand 16-29 werd.

Aanvankelijk leken we op onze elan verder te gaan (21-39 na 25) maar opnieuw een appelflauwte in verdediging en 3 Evergemse bommen later was het 30-44 (na 30). Eventjes waren we aanvallend het Noorden kwijt en kwam Evergem zowaar terug tot 35-44 (na 35). Toen vonden onze dames echter hun vizier terug en scoorden we nog 17 punten met een mooie overwinning als gevolg.

Proficiat dames met deze 8 op 8. Het bezoek van de tweede volgende week belooft een boeiende match te worden.

Avant Dames : Geeske Steijns 6; Fien Ost 10; Felke Steijns 8; Judith Van Craeymeersch 10; Thea Debbaut 8; Fien Vandaele 9; Nele Raspoet 2; Rani Steenacker 8

Evergem : De Schuyter M 4; Delbaere N 2; Van De Vere L 2; De Schuyter A 13; Cools C 6; Pauwels C 11