Details

Datum Tijd Seizoen
10 sep 2017 13:00 2017-2018

Samenvatting

Onze verste verplaatsing voor dit seizoen zit er ook op. Om zondagmiddag rond 13h00 in Schoten basketten is geen evidentie en dat speelde onze dames aanvankelijk ook parten. Brasschaat gooide 2 driepunters binnen en vooraleer we het goed en wel beseften stonden we 8 punten achter (11-3 na 5 min). Onze verdediging werd op scherp gezet en ook in aanval begonnen we af te werken zodat we op het einde van het eerste kwart opnieuw gelijk stonden (16-16 na 10).
Rani begon het tweede kwart met een bom en via splijtende fastbreaks van Fien Ost en mooi samenspel liepen we 11 punten uit (18-29). We lieten Brasschaat echter terug in de match komen zodat aan de rust de voorsprong opnieuw minder dan 10 punten was (25-32 na 20)
In het begin van het derde kwart scoorden we onder impuls van Fien Vandaele direct 5 aanvallen na elkaar en de kloof was definitief gemaakt. We gingen op onze elan verder, verdedigen bleven we sterk spelen en in aanval vonden we telkens de vrijstaande man (35-56 na 30).
Ook in het vierde kwart bleven we ons beste beentje voor zetten en Jienke zette met een mooie driepunter de kers op de taart.
Proficiat dames met deze overwinning !

Avanti Dames Brugge A : Steijns Geeske ; Vandaele Fien 13; Debbaut Thea 13; Steenacker Rani 6; Struyve Jienke 4; Van Craeymeersch Judith 17; Fien Ost 15; Steijns Felke 11; Raspoet Nele; Verbeest E

Tussenstanden : 16-16; 25-32; 35-56; 56-79