Details

Datum Tijd Reeks Seizoen
19 aug 2017 21:00 Beker van Vlaanderen 2017-2018

Samenvatting

Zonder Fien Ost en Judith Van Craeymeersch trokken we naar Bonheiden. Gelukkig zette Hannah haar beste knietje voor en waren we met 7. Aanvankelijk bleek het alsof Bonheiden een taaie tegenstander zou zijn want we hadden 5 minuten nodig om de voorgift weg te spelen. Via Felke, Geeske, Rani en Thea werd het 13-13 na 5. Dit leek ons de nodige energie te geven en Hannah, Thea en Rani zorgden voor een 8 punten kloof na het eerste kwart (15-23 na 10). In het tweede kwart zorgden Felke, Thea, Fien en Hannah voor een 11/11 vanop de vrijworplijn en met scores van Thea, Fien en een driepunter van Rani bereikten we de rust met een 26-43 voorsprong.
Ook na de rust kwam de overwinning nooit in gevaar. Geeske, Thea en Felke zorgden voor de punten en Fien en Nele verzetten in verdediging bergen werk zodat we met een 36-59 voorsprong het laatste kwart konden aanvatten. In het vierde kwart startte Rani met haar tweede bom en volgden er scores van Thea, Fien, Rani, Geeske, Nele en Felke. Met haar derde bom zette Rani de puntjes op de i en wonnen we uiteindelijk nog met 30 punten verschil.
Proficiat met de overwinning en de hele sterke vrijworpscore (18/22).

Avanti Dames : Steijns Geeske 12; Vandaele Fien 7; Debbaut Thea 26; Steenacker Rani 16; Steijns Felke 11; Raspoet Nele 2; Van Craeymeersch Hannah 6