Details

Datum Tijd Seizoen
8 okt 2017 13:00 2017-2018

Samenvatting

Vandaag moesten we richting de Kattenstad. De ervaring leerde ons dat het een wedstrijd ging worden waarin we 40 minuten hun zonedefense moesten aanvallen. De vermoedens bleken te kloppen …

We starten furieus en konden snel 0-8 op het bord plaatsen. Na een time-out van de Ieperlingen kwamen ze een beetje terug maar ze raakten er nooit over.

Tot aan het eind van het 3e kwart konden we gestaag de voorsprong uitdiepen. Het kostte wat tijd, maar uiteindelijk hadden de meisjes door waar de enorme ruimte lag in aanval.

In het 4e kwart stokte onze machine wat door concentratieverlies, maar Nore kon toch het 69e punt scoren, de 2e traktatie van het seizoen is een feit! De winst kwam alleszins nooit in gevaar.

Zone verliest, basket spelende ploeg wint. Proficiat meisjes!

De evenwichtige scores: Lotje 5, Marie 11, Jade 17, Nore 18, Fien 12, Silke 6, Amber 7