Details

Datum Tijd Reeks Seizoen
24 aug 2017 20:20 Beker van Vlaanderen 2017-2018

Samenvatting

Zonder Rani (net terug van de Kine) maar opnieuw met Hannah trokken we naar onze favoriete tegenstanders voor de derde wedstrijd in de voorronde van de beker van Vlaanderen. Aanvankelijk konden we Bavi Gent inside niet stoppen maar via vrijworpen van Geeske en Felke, een shotje van Fien O en een driepunter van Judith bleven we gelijke tred houden (9-8 na 5). Judith en Fien VD scoorden en Judith gooide haar 2e driepunter binnen zodat we bijna met voorsprong het eerste kwart konden afsluiten. Bavi gooide echter nog 2 vrijworpen binnen zodat we met een 16-15 achterstand het eerste kwart afsloten. Opeens vonden onze dames de juiste “mood” en lieten Bavi ter plaatse. Scores van Geeske, Thea, Fien O, Judith, Fien VD en driepunters van Nele en Hannah zorgden voor een tienpunten kloof. Onze beresterke verdediging deed de rest en we konden gaan rusten met een 22-32 voorsprong.
Na de rust kwam Bavi aanvankelijk terug tot op 6 punten maar scores van Felke, Judith, Fien VD, Nele en Thea hielden ons op voorsprong (32-44 na 30). Het vierde kwart was eigenlijk overbodig. Nele, Felke, Geeske en Thea scoorden vlot. Felke en Fien O mistten hun vrijworpen niet en Judith zette met een driepunter de kers op de taart. Eindstand 39-63
Zaterdag krijgen we nog Zuiderkempen op bezoek als afsluiter van de voorronde van de beker van Vlaanderen. Daarna kunnen we genieten van onze jaarlijkse BBQ.

Avanti Dames : Steijns Geeske 5; Vandaele Fien 7; Debbaut Thea 8; Van Craeymeersch Judith 15; Ost Fien 6; ; Steijns Felke 10; Raspoet Nele 9; Van Craeymeersch Hannah 3