Details

Datum Tijd Seizoen
2 feb 2019 18:00 2018-2019

Samenvatting

Met de tweede op bezoek, zonder Thea en Lynn maar met de studenten Nele en Maité terug wisten we dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. Onze verdediging stond op punt en via Eline, Phyline en Judith liepen we aanvankelijk uit (6-2 na 5). Willebroek kwam aanvallend onder stoom en dankzij scores van Eline (2x) en Maité bleef de kloof beperkt (12-14 na 10).

Judith liep in het begin van het tweede kwart tegen een Willebroekse elleboog en moest in het ziekenhuis aan de wenkbrauw genaaid worden (Blijkbaar hebben ze echt harde ellebogen in Willebroek want ook in de heenmatch moest Geeske genaaid worden). Geeske en Eline scoorden en Geeske lukte een vrijworp zodat we opnieuw op voorsprong kwamen (17-16 na 15). De wedstrijd kwam terug op dreef en scores van Eline (2x), Phyline en Nele zorgden voor een minimale voorsprong aan de rust (27-26)

De rust had ons blijkbaar geen goed gedaan want ondanks scores van Eline (2x) en Geeske en een vrijworp van Jienke liepen de tegenstanders met 6 bommen op rij van ons weg (34-48 na 30).

Het vierde kwart startte gelijk opgaand en met een score van Eline, vrijworpen van Eline en Geeske en bommen van Phyline en Jienke konden we zelfs iets terug inlopen (45-57 na 25). We gingen op onze elan verder en scores van Eline en Phyline en vrijworpen van Phyline (3x) en Nore (3x) brachten ons terug onder de 10 punten maar de overwinning was niet meer mogelijk. 54-61 eindstand

Avanti Dames : Geeske Steijns 8; Nore Struyve 3; Jienke Struyve 4; Judith Van Craeymeersch 2; Maité Compernolle 2; Felke Steijns ; Nele Raspoet 2; Phyline Van de Bruane 10; Eline Verbeest 23

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok