Datum Tijd Reeks Seizoen
25 nov 2017 20:00 Beker van Vlaanderen 2017-2018

Samenvatting

Tussenstanden : 25-19; 34-29; 47-42; 57-57; 62-65

Vandaag kregen we met Aalst A de vierde uit eerste landelijke op bezoek. We waren aanvankelijk een beetje onder de indruk want na 5 minuten had Aalst al de voorgift weggevaagd (10-11 na 5). We kwamen echter op tijd op dreef en via een aantal mooie combinaties liepen we weer uit (25-19 na 10). In het tweede kwart scoorden we vlot inside waardoor we gingen rusten met onze voorgift als voorsprong (34-29 na 20).
Na de rust bleven we de gelijke van Aalst en konden we via efficiënte verdediging en mooi samenspel in aanval voorop blijven (47-42 na 30). Met 2 driepunters op rij leken we het lot van Aalst te bezegelen (53-42 na 34) maar Aalst liet niet begaan. Een Aalsterse driepunter liet onze verdediging sputteren en ook aanvallend hadden we teveel balverliezen. De guard van Aalst was niet meer te stoppen en kon met nog 3 seconden te spelen gelijkmaken.
Onze dames waren eventjes van hun melk en Aalst startte de verlenging met 2 driepunters en liet ons niet meer toe om nog dichter te komen.
Jammer om met verlengingen te verliezen maar we mogen heel fier zijn over onze match. De talrijke supporters hebben een goede en spannende match gezien en wij hebben bewezen dat we ook in 1e Landelijke niet zouden misstaan …

Avanti Dames : Steijns Geeske 1; Debbaut Thea 19; Steenacker Rani 12; Struyve Jienke; Van Craeymeersch Judith 4; Ost Fien 9; Steijns Felke; Raspoet Nele; Van Craeymeersch Hannah; Verbeest Eline 12

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok