Details

Datum Tijd Seizoen
11 jan 2020 12:00 2019-2020

Samenvatting

Onze eerste thuismatch van 2020 startte moeizaam. Na 2 vrijworpen van Geeske en scores van Maité en Eline stond het 6-5 (na 5). Thea (2x) en Eline scoorden onder doel, Phyline gooide een bom binnen en Felke scoorde 2 vrijworpen maar Gentson hield gelijke tred zodat we na 10 minuten nog geen afscheiding hadden (17-17 na 10).

We sloegen ons eerste kloofje na een steal en score van Judith , 2 vrijworpen van Felke en bommen van Judith en Margo (27-21 na 15). Vier balverliezen later kwam Gentson opnieuw op voorsprong (27-28 na 17). Twee scores van Eline na assists van Nele en Felke en 2 gelukte vrijworpen van Thea zorgden ervoor dat we toch nog met een kleine voorsprong konden gaan rusten (33-31 na 20).

Via vrijworpen van Felke (2x) en scores van Thea, Judith en Felke bleven we op voorsprong (41-39) maar toen draaiden we de gaskraan volledig open en scores van Eline, Thea (3x), drives van Nele en Maité, een gelukte vrijworp van Thea en een bom van Judith zorgden voor een 16-3 in de laatste 5 minuten van het derde kwart (57-44 na 30).

We gingen op onze elan verder via scores van Maité en Eline (2x), een bom van Phyline zodat de wedstrijd bij een 68-46 tussenstand (na 35) gespeeld was. Eline scoorde opnieuw, waarna Judith nog een driepunter scoorde. Felke (2x) en Geeske scoorden nog vrijworpen en Margo zette met een shotje de kers op de taart: 78-51 eindstand.

Onze 6e overwinning is binnen, proficiat dames en coach.

Avanti Dames : Geeske Steijns 3; Thea Debbaut 15; Nore Struyve; Jienke Struyve; Judith Van Craeymeersch 13; Maité Compernolle 6; Nele Raspoet 2; Margo Boedt 5; Phyline Van De Bruane 6; Eline Verbeest 18; Felke Steijns 10

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok