Details

Datum Tijd Seizoen
12 jan 2019 20:00 2018-2019

Samenvatting

Beide ploegen hadden nogal wat tijd nodig om tot scoren te komen. Thea en Eline scoorden inside maar verder kwamen we niet (4-2 na 5). We trokken toen even het laken naar ons toe met een drive van Felke, een shot en een bom van Judith (11-6 na 7) maar toen bleven we in aanval en verdediging monddood zodat Gentson het voortouw kon nemen (11-15 na 10). Het tweede kwart begon gelijkopgaand met 2 bommen en een vrijworp van Lynn (18-21 na 15). Zowel aanvallend en verdedigend staken we een tandje bij en via 2 bommen en een shot van Judith, 2 shotjes van Eline en een vrijworp van Geeske en een mooie inside move van Lynn namen we het voortouw (33-28 rust)

Na de rust dachten we dat we vertrokken waren na scores van Eline, Thea en Judith (39-32) maar we vergaten door te duwen en we lieten Gentson terug in de match komen. Gelukkig scoorde Geeske een vrijworp en Judith haar 4e bom zodat we toch nog met een voorsprong het vierde kwart konden aanvatten (43-39 na 30). Gentson scoorde het eerst in het vierde kwart en kwam hierdoor op 2 punten (43-41 na 31) maar 2 scores van Eline, een bom en een shotje van Judith en een shotje van Phyline zorgden weer voor en 10 punten kloof (54-44 na 35). In de laatste minuten kwam de zege niet meer in het gedrang, Phyline gooide nog een shotje binnen, Geeske zette haar 2 vrijworpen perfect om en op de buzzer gooide Judith haar 6e bom binnen. (61-50 eindstand)

Proficiat aan onze dames, weer een stapje dichter bij een verlengd verblijf in 1e landelijke.

Avanti Dames : Geeske Steijns 3;  Thea Debbaut 4;  Lynn Delvaux 9; Jienke Struyve; Judith Van Craeymeersch 26; Maité Compernolle; Felke Steijns 2;  Phyline Van de Bruane 4; Eline Verbeest 13

Tussenstanden : 11-15; 33-28; 43-39; 61-50

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok