Avanti Dames A – Blue Cats Ieper A 1/2finale Beker W-Vl

Details

Datum Tijd Reeks Seizoen
5 jun 2018 19:00 Beker West-Vlaanderen 2017-2018

Samenvatting

Onze laatste wedstrijd van het seizoen was niet bepaald onze beste. Alhoewel we de beste start namen en onze voorgift verdubbelden, toonde Ieper, door nog harder te gaan verdedigen waarom zij al lange jaren in 1e landelijke spelen waardoor na het eerste kwart de voorgift weg was (16-17 na 10). De stugge verdediging zorgde ervoor dat we in het tweede kwart enkel vanop de vrijworplijn konden scoren en bij een 25-41 rust was de wedstrijd al gespeeld.
In de tweede helft bleef Ieper de toon zetten en in het vierde kwart konden we nog eventjes een vuist maken waardoor we toch met opgeheven hoofd het terrein konden verlaten.

“You can’t always get what you want” zongen de Stones en het zou inderdaad leuk geweest zijn om nog de finale tegen Kortrijk te spelen maar we moeten vooral terugblikken op een topseizoen!
30 overwinningen, slechts 4 verliesmatchen, voor het tweede jaar op rij de beste verdediging, allemaal feiten die kunnen tellen en waar we fier mogen op zijn.
Geniet van jullie rustperiode, voor Fien Vandaele een geslaagde kruisbandoperatie, voor de studenten veel succes in de examens en hopelijk zien we jullie allemaal gezond en fit terug in augustus voor de start van het eerste seizoen in 1e landelijke !

Avanti : Geeske Steijns 4; Thea Debbaut 9; Rani Steenacker 2; Jienke Struyve 1; Judith Van Craeymeersch 4; Fien Ost 2; Felke Steijns; Nele Raspoet; Hannah Van Craeymeersch 4; Eline Verbeest 15

Tussenstanden 16-17; 25-41; 31-56; 46-68

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok