Datum Tijd Reeks Seizoen
28 jan 2018 11:00 3e Provinciale Heren A 2017-2018

Samenvatting

“Ideale wedstrijden om te roteren met de hele ploeg”

Net zoals 2 weken geleden opnieuw een tegenstander die slechts met 6 spelers kwam afgezakt naar onze thuisarena “Sport Vlaanderen” (heeft men géén zin meer om de zondagmorgen vroeg op te staan of ???).
Met nog twee weken voor de bekerwedstrijd een ideale wedstrijd om te roteren met de hele ploeg.
Bedanken we hierbij ook nog eens de sympathieke nieuwe uitbaters van Café De Reisduif – Lange Rei 30 voor het schenken van de wedstrijdbal !

Starting 5 : Kristof – Lexie – Jens – Niels – Maarten

Na 30 sec.0-2 achter staan, dat zijn we niet meer gewoon. Lexie (bom)-Jens-Maarten en Niels zorgden in korte tijd voor 14-4 – na bij momenten mooi collectief spel. Knokke Two kwam nog terug tot 14-8, in feite doordat we wat te laks verdedigden, maar met nog 4.30 min. in dit quarter schoot onze stoomtrein op gang. Maarten – Kristof en Lexie drukten fenomenaal door naar 31-10 tegen een tegenstander, die de laatste 4 minuten niet meer kon tegenscoren.
Het 2-de quarter zagen we bij ons wel een goeie defense en zorgden Fredje-Daan en Manu voor de stand 43-10 (nog 5.10 min. voor de rust). Dat Knokke Two terug zijn eerste puntjes kon tegenscoren (met nog 3.04 min. voor de rust) dankzij twee vrijworpen was veelzeggend. Wouter-Fredje – Manu-Maarten en Niels zorgden voor de overige punten voor de rust : 58-14.
Na de rust scoorden Manu en Lexie in 30 sec., maakte Knokke in 5 minuten opnieuw maar 2 punten en zorgden Manu – Maxim – Fredje en Lexie verder voor de punten. Pas toen bij ons de verdediging opnieuw wat afzwakte kwam Knokke weer wat terug, maar Kristof – Jens – Maarten en Lexie zorgden voor een bonus van 57 punten verschil (89-32).
Het laatste quarter gingen we al zeer snel boven de 100 dankzij scores van Maarten – Niels – Lexie en Maxim. Wouter – Fredje en Niels brachten de eindstand 117-44 op het bord – duidelijk en meer uitleg hoeft dat niet.

Volgende week zondag opnieuw thuis tegen onze buren uit Sijsele C : laatste wedstrijd voor de bekerpartij van 11 februari.