Details

Datum Tijd Seizoen
17 mrt 2018 20:00 2017-2018

Samenvatting

Zonder Charlotte, Connie, Cara en coach Niki maar met de steun van Margo, Julie en Aranja kregen we Ieper op bezoek. We hadden de heenwedstrijd nipt gewonnen dus we wisten dat het niet gemakkelijk zou zijn. We namen de beste start (10-6 na 5) maar Ieper liet niet begaan en na 10 minuten waren de bordjes opnieuw in evenwicht (16-16 na 10). Ieper ging door op zijn elan en kon een kleine kloof slaan (24-27 na 15). Na een time out en defensieve aanpassing pikten we de draad terug op en konden de eerste helft met een kleine voorsprong afsluiten (36-34 na 20).
Na de rust bleef de match gelijk opgaan (46-44 na 25) maar schitterend defensief werk van Yente en Nele zorgden voor een verdubbeling van onze voorsprong (56-52 na 30). In het vierde kwart zetten we offensief de puntjes op de i en bouwden een mooie voorsprong uit (72-56 na 35). We hielden de wedstrijd onder controle en konden zo onze 10e overwinning vieren.
Proficiat met deze overwinning !

Avanti Dames B : Fien Van Daele 8; Annelien Devriese 24; Julie De Bel 2; Yente Lampo 8; Margo Boedt 6; Hannah Van Craeymeersch 13; Jienke Struyve 9; Nele Raspoet 4; Aranja Degrande 4

tussenstanden 16-16; 36-34; 56-52; 78-68

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok