Details

Datum Tijd Reeks Seizoen
26 aug 2017 16:00 Beker van Vlaanderen 2017-2018

Samenvatting

Nog steeds zonder Rani maar nu met Jienke mochten we onze laatste wedstrijd van de voorronde aanvatten. Aanvankelijk leek het een zeer moeilijke wedstrijd te worden want na 5 minuten stond het slechts 3-3. Onze dames hadden blijkbaar afgesproken om elk op zijn beurt een inleggertje te missen maar toen Nele 3 shotjes kort na elkaar lukte lieten we Zuiderkempen ter plaatse achter (18-3 na 10). In het tweede kwart liepen we verder uit met heel mooi samenspel waardoor we konden rusten met een 33-7 voorsprong.
Ook na de rust bleef onze verdediging solide terwijl we aanvallend nog een tandje bij staken (52-11 na 30); We behaalden onze maximale voorsprong op 5 minuten van het einde (61-13) en konden de wedstrijd afsluiten met een mooie 63-23 overwinning;
Proficiat dames met de 4e overwinning in de voorronde van de beker van Vlaanderen. Voor het eerst in ons bestaan stoten we door naar de 1/8 finale waar we op 25/11 Aalst A uit eerste landelijke mogen ontvangen.

Avanti Dames : Geeske Steijns 14; Fien Vandaele 4; Thea Debbaut 9; Struyve Jienke 2; Van Craeymeersch Judith 4; Ost Fien 10; Steijns Felke 10; Raspoet Nele 10

Tussenstanden 18-3; 33-7; 52-11; 63-23
Quarterstanden 18-3; 15-4; 19-4; 12-12

# Speler Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok