Details

Datum Tijd Seizoen
6 jan 2018 19:00 2017-2018

Samenvatting

Onze dames hebben hun start in het nieuwe jaar niet gemist. Na 4 minuten stond er een 15-0 op het scorebord en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Via 24-10 (na 10) gingen we rusten met een 47-20 voorsprong.

Ook in de tweede helft was Schoten niet opgewassen tegen onze dames waardoor de overwinning nooit in gedrang kwam. Onze studenten (Nele, Thea, Fien V en Fien O) konden nog eens hun benen strekken tussen het vele studeren door.

Avanti Dames  Brugge : Geeske Steijns 5; Fien Ost 9; Felke Steijns 12; Judith Van Craeymeersch 9; Thea Debbaut 17; Nele Raspoet 5;  Rani Steenacker 8; Fien Vandaele 2; Eline Verbeest 13;  Jienke Struyve 2

Tussenstanden : 24-10; 47-20; 63-27; 82-40

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok