Datum Tijd Seizoen
14 okt 2017 18:00 2017-2018

Samenvatting

Tussenstanden 22-9; 44-15; 53-28; 70-42

Met Meetjesland kregen we opnieuw een sterke tegenstander op bezoek die ons onmiddellijk toonde waarom ze gekomen waren. Na 5 minuten keken we tegen een 1-7 achterstand aan. Nele, Fien V en Eline toonden ons echter in aanval de weg en plaatsen gezamenlijk een 18-0 waardoor we na het eerste kwart al een mooie voorsprong hadden (22-9 na 10).

In het tweede kwart schroefden we de verdediging nog een beetje aan en ook in aanval bleef het vlot verlopen met onder andere 11 punten op rij van Thea, ruststand 44-15.

Het moeilijkste bij zo’n voorsprong is die behouden en in het begin van het derde kwart was de aanvallende concentratie opnieuw een beetje zoek, zwoegend en zwetend konden we de schade beperkt houden en na het derde kwart stond het 53-28.

In het vierde kwart vlotte het aanvallend opnieuw veel beter en konden we de wedstrijd met een ruime voorsprong afsluiten.

Proficiat dames met de 7 op 7!

Avanti : Geeske Steijns 2; Fiens Ost 4; Felke Steijns 6; Judith Van Craeymeersch 2; Thea Debbaut 14; Eline Verbeest 17; Fien Vandaele 14; Nele Raspoet 4; Rani Steenacker 7

Meetjesland : Van Acker 6; Van Overbeke 2; Dicky Loby 13; Van Lierde 6; Boghaert 3; Demortier 6; Vercamer 2; Tack 4

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok