Details

Datum Tijd Seizoen
2 dec 2017 18:00 2017-2018

Samenvatting

Onze dames begonnen geconcentreerd aan de match en namen direct de leiding (9-1 na 5). Aanvallend bleven we mooi samenspelen zodat we het eerste kwart konden afsluiten met een 14-5 voorsprong. Ook in het tweede kwart bleven we vlot scoren en lieten we Laarne niet in de match komen(31-16 rust).
We wilden absoluut verhinderen dat Laarne nog een vuist kon maken en dit werd op een schitterende manier uitgevoerd in het derde kwart, scoren ging nog vlotter en ook defensief verliep alles zoals het moest (51-22 na 30). Er werden nieuwe doelstellingen vooropgesteld voor het vierde kwart, jammer genoeg viel Fien Ost nog uit in het vierde kwart met een verzwikte enkel. Aangezien de doelstellingen behaald werden komt de Sint op donderdag 😉 vooraleer hij definitief naar Spanje vertrekt. Eindstand 71-38.

Proficiat dames met deze nieuwe overwinning, volgende week een lastige verplaatsing naar Houtem.

Tussenstanden 14-5; 31-16; 51-22; 71-38

Avanti Dames: Geeske Steijns 2; Fien Vandaele 5; Thea Debbaut 25; Rani Steenacker 2; Jienke Struyve 4; Judith Van Craeymeersch 12; Fien Ost 2; Felke Steijns 6; Nele Raspoet 4; Eline Verbeest 9
Laarne : Schepens 4; Meirlaen 2; Nieto 3; Buysse 4; Plaquet 2; Vermeersch L 13; Vermeersch F 5; De Wilde 5

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok