Datum Tijd Seizoen
2 sep 2017 18:00 2017-2018

Samenvatting

Voor het eerst dit seizoen voltallig met nog een extra speelster. Eline Verbeest, tot voor 2 jaar een vaste waarde bij Dames Deerlijk, heeft beslist om opnieuw te basketten en komt onze eerste ploeg versterken.

Onze dames namen de beste start en liepen via Geeske, Felke, Judith en Thea 8-0 uit na 5 minuten. Gent Oost vond ook de weg naar doel en scores van Nele en Thea zorgden voor een 12-6 voorsprong na het eerste kwart. Het tweede kwart was aanvankelijk gelijkopgaand met een driepunter van Judith en scores van Fien Ost en Thea (20-12 na 15) maar toen lieten we een paar zwakke aanvallen optekenen en Gent-Oost kwam weer aanpikken. Dankzij scores van Fien VD, Thea, Eline en Judith bleven we toch nog onze voorsprong behouden (27-23 rust)

Tijdens de rust werden de neuzen in de juiste richting gezet want Fien Ost, een driepunter van Geeske, Thea, Fien VD en Geeske zorgden voor een comfortabele voorsprong (42-28 na 25). We gingen op onze elan verder en Nele, Geeske, Felke, Rani en Eline zorgden voor een 52-33 voorsprong na het derde kwart. We duwden het gaspedaal nog wat verder in en met vier driepunters (Rani, Felke en Judith 2x) gaven we Gent Oost de doodsteek (62-34 na 35). Scores van Eline, Thea, Fien VD en Nele zorgden voor een 81-41 eindstand.

Proficiat dames, de kop is er af !

Avanti Dames : Geeske Steijns 9; Fien Ost 5; Felke Steijns 7; Judith Van Craeymeersch 13; Thea Debbaut 21; Nele Raspoet 6; Fien Vandaele 9;  Eline Verbeest 6; Rani Steenacker 5; Jienke Struyve

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok