Datum Tijd Seizoen
18 nov 2017 18:00 2017-2018

Samenvatting

Tussenstanden 19-11; 43-20; 66-26; 82-41

Onze dames mochten vandaag in het Tempelhof aantreden tegen Osiris Aalst, de ploeg die thuis tegen co-leider Kortrijk had gewonnen, we waren verwittigd. We kwamen moeilijk uit de startblokken (6-7 na 5) maar toen de motor aansloeg was er geen houden meer aan en liepen we gezwind uit (19-11 na 10).
In het tweede kwart bleven we gevarieerd aanvallen en gemotiveerd verdedigen , enig minpunt, Fien Vandaele die uitviel met een hamstring blessure, (43-20 na 20).
Ook in het derde kwart toonden we geen genade met onze tegenstander. Aanvallend werkten we aan meer dan 50% af en verdedigend lieten we niets toe (66-26 na 30).
In het laatste kwart bleven we de wedstrijd goed controleren en sloten we af met een deugddoende overwinning (82-41).

Proficiat dames met deze overwinning, in het publiek zaten enkele speelsters van Aalst A, de ploeg waartegen we volgende week voor de beker van Vlaanderen uitkomen.

Avanti Dames : Geeske Steijns 6; Fien Ost 2; Felke Steijns 5; Judith Van Craeymeersch 20; Thea Debbaut 18; Eline Verbeest 7; Rani Steenacker 14; Nele Raspoet 6; Fien Vandaele 4; Jienke Struyve

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok