Details

Datum Tijd Seizoen
9 nov 2019 12:00 2019-2020

Samenvatting

Met SKW kregen we een ploeg op bezoek die net boven ons stond in de rangschikking, opnieuw een 6-punten match. Via Eline (2x) en een score + driepunter van Judith namen we direct een kleine voorsprong (9-4 na 5). Maité nam over (3 scores en een vrijworp) en via Fien konden we het eerste kwart afsluiten met een 18-13 voorsprong. In het tweede kwart scoorde Fien 2 keer na elkaar en via vrijworpen van Thea en Geeske groeide de kloof opnieuw (24-17 na 15). Aanvallend bleef SKW de gemiste shots opstapelen zodat we via scores van Margo, Thea en Geeske en vrijworpen van Thea (2x) en Geeske (2x) een mooie kloof hadden aan de rust (34-19).

We startten de tweede helft sterk met driepunters van Geeske en Judith en 2 vrijworpen van Geeske (42-23 na 17) maar vallen dan stil (42-30 na 15). Daarna is het enkel nog Fien die de weg naar het doel vindt (44-36 na 30). Het beloven nog een moeilijk laatste kwarter te worden. Eline opent de score maar SKW reageert met 2 driepunters op rij en dankzij de score en een vrijworp van Geeske blijven we op voorsprong (49-44 na 35). SKW scoort nogmaals en komt op 3 punten. Gelukkig scoren we 3 vrijworpen (Thea 2x en Geeske 1x) en met de 2 scores van Fien kunnen we de derde zege veilig stellen.

Proficiat dames met de verdiende overwinning.

Avanti Dames : Geeske Steijns 14; Fien Van Daele 12; Thea Debbaut 7; Jienke Struyve; Judith Van Craeymeersch 8; Maité Compernolle 7; Nele Raspoet; Margo Boedt 2; Phylne Van De Bruane; Eline Verbeest 6

Tussenstanden 18-13; 34-29; 44-36; 56-51

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok