Datum Tijd Seizoen
25 mrt 2018 15:00 2017-2018

Samenvatting

Dit weekend speelden we met een rouwbandje omwille van het overlijden van de mama en oma van Emile,Joke, Felke en Geeske Steijns. Oma Steijns was een van onze trouwste supporters en kwam samen met haar zoon Sjouke naar bijna alle thuis- en uitwedstrijden kijken. We wensen de familie Steijns heel veel sterkte toe.

Onze dames wilden er geen gras laten over groeien en sloegen direct een beslissende kloof (4-16 na 5) en daarna werden de teugels eventjes gevierd zodat we met een 12-19 voorsprong het eerste kwart afsloten.

In het tweede kwart zette iedereen zijn beste beentje voor en er werd afwisselend inside en outside gescoord (16-30 na 15) en toen er ook verschillende fastbreaks gelopen werden liepen we nog verder uit (21-41 rust)

Na de rust stond onze verdediging niet helemaal op scherp en kon Aalst gelijke tred houden (36-56 na 30).

In het vierde kwart staken we nog een tandje bij en konden hierdoor de kloof nog wat uitdiepen (52-79)

Proficiat dames met de 21e overwinning, volgende week de supporters op post voor de derby tegen Knokke!

Tussenstanden 12-19; 21-41; 36-56; 52-79

Avanti Dames : Geeske Steijns 4; Fien Vandaele 12; Thea Debbaut 12; Rani Steenacker 6; Judith Van Craeymeersch 15; Fien Ost 12; Felke Steijns 4; Nele Raspoet; Eline Verbeest 14

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok