Details

Datum Tijd Seizoen
30 nov 2019 18:00 2019-2020

Samenvatting

Aalst liet er geen gras over groeien en liet ons met hun passing van het kastje naar de muur lopen. Thea met 2 scores en Eline met 4 vrijworpen konden de schade binnen de perken houden (15-8 na 5). Judith en Maité (2x) deden nu aanvallend ook een duit in het zakje maar verdedigend stond het nog niet op punt, de shots van Aalst vielen te gemakkelijk binnen 22-14 na 10).

Ook in het tweede kwart was het aanvankelijk nog niet veel beter, enkel Thea en Fien konden scoren (29-18 na 15). Toen kon Eline en Jienke scoren, Eline gooide 2 vrijworpen binnen, Jienke 1 en Judith een driepunter zodat we uiteindelijk gelijke tred hielden (36-28 ruststand).

Na de rust scoorden Eline en Judith en Eline scoorde nog een vrijworp maar we kwamen niet dichter (44-33 na 25). Nore (2x), Thea en Maité gaven opnieuw een duwtje zodat de achterstand opnieuw 8 punten was (49-41 na 30).

In het begin van het vierde kwart bracht Fien ons met 2 scores tot op 4 punten maar Aalst antwoordde met 2 driepunters en een shotje en de achterstand was opnieuw 12 punten (57-45 na 35). Scores van Judith en Eline en vrijworpen van Eline (3x) waren onvoldoende om Aalst nog te bedreigen: 61-52 eindstand.

Jammer van onze start, wie weet had de wedstrijd er anders kunnen uitzien.

Avanti Dames : Geeske Steijns; Thea Debbaut 8; Nore Struyve 4; Jienke Struyve 3; Judith Van Craeymeersch 9; Maité Compernolle 6; Nele Raspoet; Margo Boedt ; Phyline Van De Bruane;

Score fout 2pt 2pt_pog 2pt% 3pt 3pt_pog 3pt% vrw vrw_pog vrw% offrbd defrbd asst steal balverl blok