Eernegem – Langemark

Desselgem A – Zwevezele B

Iebac Ieper A – Kortrijk Sport C

Campania Dessel-Retie A – Avanti Dames One

Nipt verlies voor onze dames tegen een zeer gedreven Dessel. Beide ploegen kwamen moeilijk tot scoren maar Dessel kon een eerste kloofje slaan (15-8 na 10). Onze dames vochten echter terug zodat aan de rust  nog alles mogelijk was (22-19).

In de tweede helft bleven beide ploegen moeilijk scoren door een stevige defense langs beide kanten (35 – 30 na 30). In het laatste kwart konden onze dames eindelijk eens op voorsprong komen maar Dessel kon via vrijworpen de match beslissen (45 – 43).

Hopelijk kunnen we volgende week tegen Kortrijk weer aanknopen met een overwinning. Supporters op post!

Avanti Dames : Geeske Steijns 9; Thea Debbaut 10; Judith Van Craeymeersch 6; Maité Compernolle 1; Felke Steijns 2; Nele Raspoet 2; Phyline Van De Bruane 3; Verbeest Eline 10

Tussenstanden: 15 – 8; 22 – 19; 35 -30; 45 – 43