K-Basketteam Kortrijk B – Iebac Ieper A

Oostkamp B – Eernegem A

Avanti Dames One – Houtem A

3/11/2018 Avanti Dames – Houtem 47-57

Onze dames namen het dit weekend op tegen een directe tegenstander Houtem waarbij we Fien Ost terug mochten verwelkomen. Aanvankelijk verliep de wedstrijd gelijkopgaand (7-7 na 5) maar Houtem maakt een eerste kloofje (12-16 na 10).

Houtem bleef op zijn elan verder gaan maar onze dames lieten ze niet verder weglopen (21-26 na 15) Beide ploegen kwamen moeilijk tot scoren en via een buzzerbom konden we gelijk zetten aan de rust (28-28).

Aanvankelijk leken we in het derde kwart op zelfde elan verder te gaan (34-32 na 25) maar toen vielen we aanvallend stil en kon Houtem met 3 bommen een beslissende kloof slaan (38-46 na 30). In het vierde kwart waren we aanvallend niet sterk genoeg om de kloof nog te overbruggen en hierdoor lijden we onze derde nederlaag. (47-57).

Volgende week mogen we het weekend afsluiten in de carnavalstad bij uitstek, hopelijk kunnen we dan weer aanknopen met een overwinning.

Avanti Dames : Geeske Steijns 2; Thea Debbaut 11; Lynn Delvaux 8; Judith Van Craeymeersch 10; Maité Compernolle 2; Felke Steijns; Nele Raspoet 5; Phyline Van De Bruane; Verbeest Eline 9