Dag: 27 januari 2018

Bavi Gent – Avanti Dames ONE

Tijdens de opwarming viel Fien V opnieuw uit en we missen nog steeds de studerende Nele. Onze dames lieten zich dit keer niet in slaap laten wiegen door ons “zwart beest” en een overtuigende start zorgde alvast voor een 5-13 voorsprong na 5 minuten. We gingen op ons elan verder en na het eerste kwart was de definitieve kloof al geslagen (9-23 na 10).
In het tweede kwart gingen we verder aanvallen op onze elan en konden gaan rusten met een 29-47 voorsprong.
De tweede helft bleven we domineren en bleven we vooral onze vrijworpen binnen gooien (18/23).
Proficiat dames, volgende week ontvangen we thuis het jong geweld van Phantoms Ruppel, hopelijk kunnen we iedereen recuperen !

Avanti Dames Brugge : Geeske Steijns 4; Fien Ost 11; Felke Steijns 11; Judith Van Craeymeersch 14; Eline Verbeest 12; Thea Debbaut 16; Rani Steenacker 6; Hannah Van Craeymeersch 4

Tussenstanden : 9-23; 29-47; 38-66; 49-78